ΤΕΛΕΤΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ 2019

31.01.2019

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στις 24/1/2019 πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η τελετή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας. Πολλοί αγαπητοί συνάδελφοι και εκλεκτοί προσκεκλημένοι μας τίμησαν και φέτος με την παρουσία τους. Η τελετή έγινε στην όμορφη και φιλόξενη αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ όπου ο Πρόεδρός μας κος Αριστοτέλης Κάντας καθώς επίσης και οι εργατολόγοι κ.κ. Γιώργος Ρωμανιάς και Αλέξης Μητρόπουλος μας μίλησαν σχετικά με τα θέματα που απασχολούν όλους τους συνταξιούχους και τις προσπάθειες που πρέπει να γίνουν από όλους μας για να ανατρέψουμε τις μνημονιακές πολιτικές.

Μετά το κόψιμο της πίτας μας ακολούθησε πλούσιος μπουφές, τέσσερις τυχεροί συνάδελφοι κέρδισαν από μία μονοήμερη κρουαζιέρα για δύο άτομα στα νησιά του Σαρωνικού, ευγενής προσφορά του κου Ανδρέα Ποταμιάνου και της εταιρείας "EPIROTIKI".

 

ΤΕΛΕΤΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ 2019ΤΕΛΕΤΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ 2019ΤΕΛΕΤΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ 2019

Ευχαριστούμε όλους και όλες σας για την παρουσία σας και ελπίζουμε και του Χρόνου να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε και πάλι την εκδήλωση έχοντας κοντά μας περισσότερους συναδέλφους.

Ευχόμαστε Καλή Χρονιά με Υγεία και Ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειές σας και μην ξεχνάτε ότι στους αγώνες μας για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών είναι αναγκαία πάντα και η δική σας συμμετοχή.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Αριστοτέλης Κάντας